fredag

hej hej, idag så har vi hart ledarskapsjakten. Det var väldigt kul, vi hoppade säck, dragkamp, kareokie, dansade och spelade upp en teater. Vi hade väldigt sköna gruppledare som lättade upp stämmningen. Vi hade en bra kul grupp och får nu hoppas på att vi vann. Efter skolan gick vi in till stan, jag köpte ett pra jätte fina skor som jag blev kär i.
Ikväll blir det nog att umgås med tjejerna och kolla film! :)

De flästa får sina drömar uppfyllda, medans mina stannar kvar i overklihet.

hade bra! /KK

torsdag

Tjolahopp, denna dag har varit lung och skön. Klassen är indelad i 2 grupper så mig grupp började 08:15 och slutade 11 00. Det var väldigt skönt, efter skolan gick jag annorna och joel till kungsan och träffade på en massa folk. Efter vi slutat gick jag och vinkade farväl till halva klassen som satt och hade NK och såg inte speciellt glada ut ! Efter de så gick jag och malin på stan ett tag tills vi stupade och hoppade på bussen. Idag så fick vi en ny kille till klassen, Victor en snäll grabb! Kul men nya killar snart är vi lika många tjejer som killar de är super!

Vi är lite speciella på ett bra sätt, vi ber alltid bordsbön efter lunchen (som är vääääldigt seriös!) vi ska ha våra tema veckor eller de är bara på fredagarna, tex. hiphop, disco, pink day, fjortis osv osv .. kom med förslg om ni har något bra på tungan. Efter middagen så var jag med lovisa och vi orkade bara inte sitta still så vi tog bussen till björx chillade omkring och hade det endast mysigt. här komemr en bild på lovisa :D

  
                                              Vad tycks om min nya stil! ?;) haha
 

Andradagen!

Andra dagen i skolan är avklarad, Jag går i LED 1A och vi har väldigt bra klass. A klasseena på alla program är ´´idrottsklasserna´´ för de som har valt sepc idrott. Fick även två nya till klassen idag som har idrott och dom verkar vara trevliga. Idag så har vi börjat med datakunskap och pratat en massa om legarskaps programmet, imorn så börjar de vanliga lektionerna men de är ganska chill för att vi börjar dagen med sovmorgon till kvart i 10 sen så har vi LPL, vi ska ´´pratat´´ matte och mentors tid så slutar vi vid 1 tiden.

Ikväll så blir det att kolla den sista av sagan om ringen filmen med lovisa och tina blir säkert nån fler !
hade bra så synns vi!
/KK

ändrade planer.

Dagens plander blev lite ändrade, eftersom att jag fick en läkar tid och att endel hade lite ekonomi brister.
Tog nya prover idag, bara de vanliga och fick prata med ännu en ny docktor, han hade fått provsvar och alla visade olika. Han teori var att inte gå efter provsvaren utan att kolla hälsa och prata med pasienten och kolla hur den mår osv.

Vi storosade runt på stan ett tag idag med.... Jag köpte ett minerapuder och en borste från wet´n wild, den var inte så dyr men den har fått väldigt bra resensioner och poäng i tidningar så varför inte?
Köpte även kollegeblock i olika färger, lite olika men roligare än bara helt vanlia. Jag, Tina och Lovisa gick till örnen för att vi fått höra att de stoppat upp klasslistorna men de var bara en bluff. Vi spekulerade om hur det skulle se ut om vi skulle tälta från söndag till måndag bara för att vi gillar skolan så mkt, hur frächa vi skulle vara osv. Ikväll ska jag nog vara med tina och nån fler men det blir senare på kvällen. hade bra !
/KK
Här sitter vi och nördar utanför skolan xD

Fredag

Ännu en dag med ett härligt uppvaknande, alex ringer och väcker mig 10. Inatt blev det bara 6 timmars sömn med de är faktist inte mitt fel. Man brukar säga : den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, men de gjorde jag så jag somnade vid 4. Men de är alltid kul att han hör av sig men Alex hälst inte på morgonen ;p

Dagens planer är att jag har fått ännu en tid till läkarn och sen blir det att fara in till stan och fika med några tjejer, de ska bli mysigt antingen roasters eller t.a vi får se. Ikväll blir det nog att chilla eller man vet inte om någon är på galen humör men de får vänta tills imorn ;)

JUSTE :O...

... Idag när vi stod på balkongen ser vi en kille komma springande, han kutade! Vi började skämta om, haha han kanske har stuligt något osv. Sen ser vi hur han stannar till och tar upp något från han´s väska som är svart och lägger det på gatan. Han springer en bit till och gör samma sak. Vi stod bara och kollade på han, han fortsatte göra så tills vi började rop till han : Hurru vad håller du på med? varför springer du? Då började han springa som ett djur där ifrån, de var inte bara vanligt springande han sprang för livet! Vi stod och granskade de svarta sakerna på marken och efter en liten stund så började som knasrta och lysa ungifär som en smällare. Det var en väldigt konstig kille och vi fattar inte varför han gjorde så. Vi funderade på om de var typ ´´bombattentat´´ eller så men de smällde inte så högt med blev lite skraj!

Torsdag



                                    

Jahapp, de blev ännu en dag på stan, 4 gången av 4 dagar denna veckan och planerna är att fara till stan och ta en fika men får se hur det blir. Inatt blev de 12 timmars sömn och de var välbehövt, gjorde mig iordning och for till stan där jag träffade ellen och tina. Vi chillade runt i affärerna men mest på spaning efter skor. Efter middagen for jag, tina, lovisa och emma till evve och chillade med en väldigt dålig film, men har man bara mina trevliga tjejer så löser allt sig. Vi såg inte så mycket av filmen för att det blev lite tråkit för att dom pratade turkiska i halva filmen så man fattade inte så mkt.

Jag försöker att släppa och gå videre,  varför ska det vara så svårt ?
Det går bättre och bättre efter tiden som går, men blir påmind i mellanåt. Förlåt tjejer att jag blev lite nedstämd när ni var på så himla bra humör idag efter alla dessa PK ;) 

Vi (innebär jag, tina, lovisa, ellen, julia, evelina, emma, lovisa och maja) har lite planer för helgen, hehe. Kan inte avslöja något men endel människor i luleå lär märka av det. Men imorn blir det att antingen fara och fika på tan eller så ska vi ha knytis fika, på kvällen blir de att hitta på något med tjejerna. 

Stafettläkare...

Vad är de possetiva med att ha stafettläkare på våra läkarmottagningar?
Jag har varit och tarit 4 olika tester på en vecka och har varit till olika läkar och provtagare, jag har väntat på provsvar men nu när jag är till olika läkare har dom inte koll på vad jag har eller vad mina provsvar är!
Hade en utlänsk läkare först hon var bra och ´´visste´´ nästan säkert på vad jag hade. hon skulle skicka mina prov svar till en annan läkare som jag skulle komma tillbaka till för att få veta vad svaren var. Jag kunde inte komma till baka till samma läkare för att dom bara är nån dag i veckan var. Nu är jag kommer till läkaren så förstår han inte vad den andra läkaren menar och fattar inte om jag har körtelfeber eller om jag haft det, för på ´´svenskan´´ så har hon inte använt sig av dåtid och han fattar ingenting. Han ringer till microbiologin för han hade inte så bra kunskaper, men dom verkade tappat bort mina provsvar och ska nu ta nya. Kommunikationen mellan stafettläkarna borde bli bättre och att hållareda på papper är ett måste!
/KK


Inlaggdgurka!:S

Jahapp de blev ännu en sväng till staden idag med, samma affärer men inte har min borste kommit in än. Deras transport hade kommit bort och jag har fortfarande inte nån borste. Idag vaknade jag vid 9 tiden stoppade på tv:n och fortsatte sova, gick upp vid halv 1 och sa godmorgon till malin och pallo sen somade jag om. Sen kom pallo och frångade om jag inte skulle äta med han så jag går upp som en sombie och sätter mig vi matbordet, och i samma ögonblick så välter malin ut saltgurksburken, och jag får såklart de över mina ben. Jag hatar lukten av det så därför har jag aldrig provat äta det! Grips i panik och springer in i duschen. Härligt uppvaknande!
Sen fick vi skjuts med pallo in till stan och strosade runt lite. Efter maten så for vi en sväng till storheden skulle inhandla kollegeblock som kan vara bra att ha till gymnasiet men de hade inte fått in så mkt så de blir nog inköp imorn ist. ´
Imorgon blir det att fara in till stan med ellen, de var som ett tag sen man var bara med henne, saknar det ! Men nu när jag blir frisk blir det bättre förhoppningsvis!

hade bra !
/KK 

Måndag

toodiiilu.
Kom nyss hem, har varit till stan en sväng. Nu har jag och malin bara 1 av 3 livmoderhalscanser sprutor kvar, det känns väldigt skönt att få det bort gjort. Vi åkte in till stan vid kvart i 11 och gick i lung takt till kliniken, när vi väl kommit fram så har dom gått på lunch för 10 minuter sen så vi fick vänta. Alla som tagit dessa sprutorna tycker att den andra sprutan gör mycket ondare, med de håller jag ine med om. Jag tycker att den var lika dan som den första. Det gör inte ont förens nån minut efter att man injektionen och man blir aldeles stel i muskeln. Sen gick vi till shopping och kollade på ett nytt märke på smink, vi hittade ett mineral puder som inte var dyrt alls och tänkte att de kunde vara värt att pröva. Efter det så pratade vi med kassören och just detta puder har fått väldigt bra recensioner av olika tidningar och bloggare.
Är väldigt taggad för stan på onsdag, har inte varit på stan sen vi kom hem från sthlm så de ska bli kul !:D

Less Malin som precis sett öppet tiderna.

Grattis ellen!

halloj, kom precis hem från ellen. Det blev en lite tidigare kväll för mig för min kropp orkar inte med så mkt . Vi käkade gott, umgicks med mina härliga tjejer och tog en massa bilder som de brukar vara ! Det känns som att de var väldigt längesen jag träffada alla så det var väldigt trevligt !:)
Idag på dagen fick jag en bild i huvudet på en kjol som jag skulle vilja ha, så jag satt mig vid symaskinen och sydde en helt enkelt, ville ha en till ikväll och skulle inte hinna till stan och köpa något så de blev denna utstyrseln :)
 Lite dålig bild och kjolen ser typ blå ut men den är lila med 2 guld knappar :)


Här kommer några bilder från kvällen .
       

fredag... tror jag!

vaknade kl 07 38 ungifär som de övriga dagarna .. har ingen kolla på vilken dag det är faktist. 
Gillar inte att vakna så tidigt för då blir dagarna extralånga och skulle gärna vilja slippa det! Hela dagen har jag legat och kollat på OS största delen på en tennins match som drog ut på tiden och slutade med att sverige vann efter 5 timmars speltid. Jag har orkat sitta vid datorn ett tag och känner mig hyffsat bra men när jag lägger mig i sängen känner jag hur ansträngande det var och sover ett tag.

Jag sitter här med en godis skål, den är livlös av färg pga vi tror att jag är allergisk mot färgämnen, det är inte kul! 
Medans så funderar jag över varför jag äter det, jag har ingen aptit men jag äter för att jag vet att jag tycker att de är gott. Sen så vet jag också att jag inte kommer få träna på minst 2 månader så de är lite onödigt!  Äh nu har jag suttit nog läge ska nog ta mig en powernap så jag inte somnar kl 7 :) hade bra !
/KK

Jag har mina skäl...

ja, då har man inte uppdaterat på ett bra tag.. Jag har faktist mina skäl!
Jag har legat med körtelfeber i över en vecka nu, har haft hög feber och inte orkat mig upp ur sängen förens igår. 
Har endast ätit flytande i 6 dagar men har nu börjat kunna äta lite smått än fast jag inte har nån aptit. Hela dagarna så har jag legat i min säng kollat på OS och sovit, så vill nån veta något om hur de gått för svenskarna vet jag i första taget hur det gått. Var idag igen till vårdcentralen och tog en massa prover men fick inte något resultat det kommer förhoppningsvis. Ellen har varit lite på mig med de här att blogga men har faktist inte tagit mig upp till datorn för att blogga eller ens att stoppa på nån låt. Ellen och Alex var här för en stund sen och de var väldigt behövligt att bli lite uppdaterad osv. Imorn så blir det kanske att fara till alex och säga hejdå osv ...... :'(

På måndag flyttar Alex :'( kommer sakna han väldigt mycket !!!

nytt motto!

Ja då var det bara 3 dagar kvar av detta sommarjobb. Vi har varit den bästa och mest possetiva gruppen genom åren säger dom. Men vårat humör kan man inte klaga på men arbets tackten idag var kanske inte den bästa!
När jag vaknade i morse trodde jag på allvar att jag inte skulle ta mig upp! men efter att min hundkommit och gosat med mig så fick jag nya krafter. Innan lunch så har vi ´´röjt slyy´´ jag och tina har väll mest suttit och vilat oss i form tog oss en powernap bland alla buskar i ca 10 minuter. efter lunchen har vi suttit och rensat mellan plattorna i en lekpar, fast har dock suttit på samma platta i 1 timma. Efter middagen så for vi och hälsade på min faster och hennes nya hundvalp den var urgullig, den heter Jazz och är en Goldenretriver.

Mitt och linn´s nya motto: Får man inte som man vill ska man dissa allt och alla, förutom MAT! ;D

hade bra !
/KK


Kärlek åt alla...

.. detta var vårat motto för denn helg !
Luleåkalaset blev lyckat för min del, även fast de är inte lät så från alla min kompisar. Det blir vad man gör det till. I år så var de inte så många artister som lockade men jag säger bara en sak, LARS WINNERBÄCK <3 det var helt otroligt bra ! vårat motto för helgen höll ända till idag.. Tina som var en av de som startade har inte lyckats så bra i mina ögon idag ;) Vi har röjt slyy heladagen och hon har lyckats med att fälla nästan alla träden över mig, fick mig en smäll avv ett fallande träd på den högra kinden också. Ingenting är menat av henne men de blev bara så ;p nu på kvällen så har jag ellen och tina varit här och bakat och ätit kladdkaka. Dom låg i sängen och bredde ut armarna och sa ´´kärlek åt alla´´ jag kommer så klart för att få mig en bamse kram, då tina svungar upp huvudet i min redan ömmande kind! är väll lite röd och svullen vid detta lag, och har en bommullstuss i näsan för att började såklart blöda näsblod!;P ajja fortsätt med mottot KÄRLEK ÅT ALLA  så mår alla bra :) hade bra!

/KK 

RSS 2.0