sova på lektions tid..

hej, dagen idag har varit väldigt lång! jag började kl: 8 15 och slutade 16 00, inget hål eller så heller. Jag var med på idrotten förförsta gången idag, de känndes kul men nästan direkt vi börjar jogga så får jag hjärtklappning så då måste jag ta de lugnt! Annars så har dagen varit bra, olika klasser av 9or ska ska vara i gymnasiebyn hela veckan, så då kom anton och hälsade på mig idag så pratade lite med han, var som ett tag sen. På sista lektionen som var engelska var jag så otoligt trött att jag somnade 2 ggr och hann att börja drömma t.o.m. Vaknar av att Rakel sitter och petar på mig med en penna för att våran lärare ställt en fråga till mig och min grupp. Vaknar i ett kick och slänger ur mig några ord som tydligen passar in i samtalet.

Kvällens planer var att fara och chilla med film åså, men är så himla trött, och de är inte så bra att sova på lektioner så tänkte lägga mig tidigt och sova igen några timmar. Annars ska jag bara ta och kolla på IDOL sen sova.


Hade bra och sovgott! /KK

måndag

tjo, idag har jag varit i skolan som vanligt. hittade inte nån mysig stor tröja i morse så jag tog pappas. En tröja som jag faktist köpt till han, fick faktist komplimanger för den. Efter skolan så gick jag direkt till bussen men när jag närmar mig vägen så ser jag den åka förbi. Då gick jag och praovade ett par chinos får se hur jag gör med dom. tänkte ta tag i lite plugg nu men orkar inte + att min granne håller på att leva om, för att dom ska bygga ut huset :/ detta är de första jag ser när jag kollar ut ur mitt fönster.

Idag är det måndag och jag längtar redan till helgen för att umgås med trevliga människor ;p

Igår la jag ut en bild på lovisa som clown. Så idag när hon gick förbi mig på skolan och sa hej, så precis när hon gått frågade anton mig:
- karin är de där clownen ;p hahah !
Lovisa är känd för att vara clown nu :) Ikväll blir det nog atta vara med, ellen tina och clownen ;) haha ! vi ska väl bara chilla och kanske det blir lite plugg.
hade bra!/KK

ändrade planer

Planerna för kvällen blev väl inte som planerat men det gör mig inget!
Vi for till lovisas faster och åt middag, de var väldigt gott och vi blev mätta och belåtna, lovisa blev tyvärr lite för mätt men det ska vi nog inte gå in på. Efter det så fick vi skjuts till stan med amanda, vi gick till rakel och chillade med dom tills kaarle hörde av sig. Det hade blivit nå missförstånd mellan han och lovisa så att han var påväg till fest. Vi for till örnäset och träffade atos och hans polare, sen var det att börja vandra in mot staden. Det var lite hängit men så mötte vi på filip, joel och pallo så vi vände om och traskade tillbaka till örnäset. Det var väldigt chill dära blev lite trött när man kom in i värmen och satt sig ner. vi var där ett tag och sen blev det skjuts hem.

här kommer en bild som vi tog idag när vi hälsade på lovisa på jobbet ;) (väldigt risig) 


lördag

Hello, idag vaknade jag kl 11 av att min klocka ringde (ville inte sova bort hela dagen) och det första jag hör är pappas musik från vardags rummet, basen och huvudverken var i takt kan man säga. Jag går upp och frågar vad det är frågan om, då är de så att han och mamma håller på att städa hela huste och har väldigt hög musik för de går mycket lättare då, säger han. Äter frukost, städar mitt rum och duschar, sen bär det av till icamaxi vi ska hälsa på våran käre vän lovisa som står och delar ut glass till alla barnen. Det visar sig att vi är förgamla och får tyvärr ingen glass.

Ikväll så blir planerna som så att jag och lovisa ska till hennes moster på middag, sen blir det att fara in till stan och vara med kaarle och hans kompisar.

hade bra!/KK

Gårdags kvällen

Kvällen började med att jag och tina var ca 2 timmar sen till emma, när vi kom dit så utttäckte vi att vi inte var de ända som var sena. Efter en stund kom ellen och lovisa. Vi chillade hos emma alla tjejerna förade lite sen bärde det av till bussen, när vi stod i hallen så ser vi bussen komma, vi springer för livet men hinner tyvärr inte. Vi åkte in med den senare bussen till malmudden där vi träffade massa folk som skulle på lokalfesten så vi följde strömmen. Det var inte så mkt folk eller drag så jag gick ut och satte mig med två gitarr killar utanför. Vi satt och sjöng och spelade på ett bra tag tills vi började röra på oss. Vi vandrade vidare till skurholmen där jag träffade på nästintill halva min klass. Vi stod och pratade med dom ett tag sen vandrade vi in till stan igen.

Kvällens ....

Kvällens vurpa: min när vi skulle springa till bussen, snavade på ev kvist eller två.

Kvällens raggnings replik: en kille som stod bakom oss i kön på max säger till tina:
- får jag kolla en sak bakom ditt öra?
tina säger ja visst, då han utbrister:
-jag visste det, det står Made in heaven.

Kvällens andra raggnings replik: Hurru du i mössa, hade jag kunnat busvissla hade jag busvisslat efter dig!

Kvällens sämsta smsare: Garanterat tina! man förstår inte ett ord av vad hon skriver.

Kvällens kissare: nån som kan gissa ?.... tina!

Kvällens mest använda ord: ilajnen! inte dock av oss men de som stod bakom i kön på max, sa tex, hej vi vill beställa en milkshakeilajnen och en crunchilajnen, alla substanliv slutade med ilajnen.

Kvällens språk: Engelska ;)


Låååång dag

hej hej, kom precis hem har varit och tittat film, det blev en skräckis. Den hanlade om en kille som gjort väldigt många brott och blev straffad till elektriska stolen. Han var näst intill odödlig och klarade sig alla gånger, det slutade med att han dödade alla poliser och de som var viktiga i filmen och han överlevde. Lite onödig film och hade som ingen handlig. Filmen hette ``seed``.

Idag så har jag blivit klar med min data uppgift, det känns väldigt skönt. Nu ska jag bara fokusera på matte provet nästa vecka. På våran musik lektion var vi tvungen att spela upp våran gruggs låt, de gick väl så där har blivit sjuk igen! Vi gick från 8,15 till 16,30 efter det var det sånglektion och kör så var hemma vid 7 tiden. Vi har äntligen prelimenär bokat våran resa till Malaga, antingen i januari eller i mars, men de lutar åt mars så att vi kan bara och hade gott.

Imorn är det fredag och då min kortaste dag på veckan slutar 3. Efter skolan så blir det kanske att gå på stan en sväng, måste antingen hitta en ny jacka eller så måste dom få in den jag kollat in. På kvällen ser planerna ut som så att vi ska vara alla tjejer hos emma, chilla äta mat osv, sen får vi se vart de bär av .

Hade bra!/KK

kvälls inlägg

sådär nu for precis ellen och tina. ikväll så har vi varit hos mig och ´´pluggat´´, vi bakade kladd kaka och åt de med frusna bär så jag mår väldigt illa just nu! Under kvällenhar vi bara tagit det lugnt, vi skulle ha pluggat med det blev inte så mycket på den fronten. Tina gjorde bort sig som vanligt, vi sitter i köket och pratar högt om massa tabbar vi gjort som handlar om att skicka sms till fel person osv osv, så ut brister hon:
- ja men jag kommer ihåg den där gången när jag skulle skicka de där smset till dig karin, om när vi skulle dricka innan LK.

Jag får genast tyst på henne och fröklarar att min pappa sitter 10 meter bort vid datorn, hon blir knall röd i ansiktet och vill att vi ska skjuta henne! Hon lyckas alltid att säga sånna saker när päron är i närheten!
Ajja imorn börjar man vanlig tid och slutar 16 05, då blir det bara att fara hem, laga mat och plugga inför våra prov framåt veckan. Våra kommande prov är, LPL, NK, matte och på torsdag ska våran data uppgift in ! detta kommer bli hektiska veckor !
Glömde att skriva ,men världen bästa Alex fyllde år igår, GRATTIS!! :)

   
Hade bra!/KK

Måndag

tjo hej, idag har man haft en skön dag med 3 lektioner började 10 i 10 och slutade halv 3 för vi hade ingen svenska.
Ikväll var planerna att vara med ellen och tina men ska kolla hur det blev med den saken, annars blir det nog annat sällskap. Idag har humöret varit på topp, fast kroppen har tyvärr inte velat utstråla något sånt, är väldigt trött i kroppen.
Nu ska jag ta och räkna lite matte tror jag, tänker inte sitta hela söndagen i vecka som jag fick göra igår!

juste, alex kommer hem till helgen :D wiho! Det känns som att det var evigheter sen!
Hade bra! /KK

Kul sms grej!

Regler:
1. Ta fram din mobil,
2. Bläddra random i din inkorg,
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. Gör likadant på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen
Klart jag inte gör:) det sista jag skulle göra ju!
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Äh släpp det :P är på gymmet så vi hörs :)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Lugnt. vad hade hänt ?:P
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Nu ska du få lite råd från djupet av mitt hjärta :)

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jaha, haha;) en emo blogg?

HAHA kul grej att testa, gör de du med ! :)

Söndag

Mamma väkte mig kl 1 idag, jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen ! Ont i huvudet, fryser och är allmänt trött. Dagen idag har gått åt till att jobba matte, och bara tagit det väldigt lugnt! Jag ska inte planert något för kvällen för då kommer jag aldrig ta mig upp imorn. Det blir att kolla tv och sitta vid datorn en stund.

Igår kväll var vi värligt party sugna! Alla var på topp och vi pratade med en massa folk men det var tomt på paty i luleå stad igår! Mitt bra party humör övergick till att vara allmänt less, förlåt tjejer och andra som var i min närhet om de påverkade er! Det slutade med att jag och lovisa satt ute på balkongen på översta våningen tittade ut över standen. EFter en stund så kom Evelina som en ängel med en gitarr, det fick mig på bättre tankar och fick mig att ladda batterierna lite. Vi tände ljus på den mörka balkongen och satt med filtar runt, som en ´´lägereld´´ det var väldigt mysigt.

hade bra !/KK

Fredag kväll, Lördag

Kvällen igår blev lyckad, Iaf till en början och slut. Från början var vi på kallkällan hos nån som carl kände, vi chillade där och de var mycket bra trubadurer och sångare. Efter kvällen som gick så började taxin gå, vi var ett par st så den fick köra 4 vändor. Det var väldigt mysigt där! Efter det så åkte vi till malmudden där det var en massa folk, men de var mycket folk som inte kom inte heller. Vi var där ett tag tills alla började dra där ifrån. Efter det så vandrade vi ett gäng till Jazzomat, där Carl och Amadeus sjöng och spelade väldigt fint så man fick tårar i ögonen! Men kvällens låt var Desperado, rätt plats och rätt tid punkt, väldigt mysigt. Sen efter det så tog vi nattbussen hem, och så sov jag hos ellen. 

Idag så har jag, ellen och wille varit på hälsan och kollat basket, b.la på edin. Dom vann matchen och de var väldigt spännande på slutet . Nu är de middag som gäller david och sanna har kommit hit på middag sen blir det att åka till evve i stan och mysa med tjejerna :)

Hadebra!/KK 

Torsdag

Tjoo, idag har det varit en ´´vanlig torsdag´´ börjar kvart över 8 och slutar 5. Hann inte äta nån frukost imorse så fick vara lite hungrig till lunchen, sen så var de fisk och de tycker jag inte om ! sen när jag kom hem hade mamma gjort en fiskrätt här med, usch! Som vanligt på torsdagar så har vi hål mellan 13 00 till 15 00 så då passade jag och anna på att gå och fika på T.A och några grabbar följde med. Vi hade en mysig stund med fika och lite kort spel, sedan bärde det av mot skolan igen. Påvägen dit blev anna shoppingsugen så vi gick till Cubus så hon fick köpa en T-shirt och en halsduk.
Väl på skolan igen så hade vi våran sista lektion som var estetisktval, då har jag ju klart musik. Vi började spela låten ´´Still haven´t found´´ de var duktia och musiken lät bra, jag var tvungen att sjunga så vi får väl se hur de går. Efter skolan så for jag till kören och sjöng av mig lite, nu har vi äntligen prelimenär bokat våran resa till Malaga. Ikväll blir det nog bara att ta det lungt

Onsdag

Ja idag har vi bara haft LPL redovisningar och på matten satt vi och spelade kort så dagen idag har varit väldigt lung.
Efter skolan gick jag coh kollade på en jacka och har en som jag vill ha! den är jätte mysig och varm, de är en dun jacka
finns i både rött och svart men tror jag tar den röda. Den fanns inte i min storlek idag men den kommer in under veckan.
Tänkte först köpa en ull jacka men kom på att jag redan har sånna så det blev en dun som är väldigt varm. Fast den var dock inte fin på bilden den såg väldigt tjock ut men bara för att få ett hum.

Igår var jag väldigt less på de mästa men har märkt att många saker måste man prata om för att få reda på vad som är sanning eller missförstånd. Det känns bra för att jag kan prata med dig om allt även fast de gäller dig!
Asså jag är en som aldrig brukar komma ihåg vad jag drömmer men 3 veckor i rad har jag kommit ihåg vad jag drömmt!
Det är inte samma drömm med de är samma person som är med varge natt, endel säger att man drömmer om vad man tänker på, vill ska hända, eller vad som kommer hända så man vet ju aldrig.

Ikväll blir det att fara in till stan och fika på Roasters med tjejerna, det ska bli väldigt mys!
Hade bra!/KK

Tisdag, lite less

Idag har det varit en chilla dag, de som jag tycker är de värsta på veckan är engelska och fick veta att vi ska kolla på filmen ´´grease´´ ett tag fram över, det känns mycket skönt. Idag så han Anna varit på enn väldigt kul humör har filmat på mobilen men vet inte riktigt hur jag ska få det in på Youtube och sen i bloggen men tror jag ska ta hjälp av ellen så småning om. Ledarskap är en plugg linje har jag alltid hört men förträngt de lite, men har nu blivit påmind igen. Vi läser snabb matten så för att hinna med måste men typ ta hem varge dag, vi har svenska läxa till fredag, engelska gloser till fredag och NK rapport till torsdag. Så jag är lite less just nu, less på att vi har en massa läxor, less på att jag är trött, less på de du sagt!

Nu på kvällen blir det bara att chilla med lite musik och skoljobb så mycket som jag orkar sen ska jag sova tidigt har jag bestämt. Nu för veckan måste det skapas ett nytt veckomål men funderar på att byta ämne helt och sikta in mig på något helt annat. Hade bra! /KK


Måndag

3 veckor har nu gått av skolan och jag känner att jag hänger med fortfarande, mitt mål med detta år är att inte skjuta upp grejer och har lyckats än så länge hyffsat bra. Diskuterade även med maja igår om vad vi lärt oss på kråkan och kom fram till veckomål, denna vecka stoppade jag upp en bra veckomål som jag var tveksam på att klara med idag, första dagen på veckan så tog jag mig i kragen och krossade målet. Nu måste jag komma på något ännubättre och större utmaning.

Jag håller på att spricka av att jag inte får träna! Jag är så himla sugen på att bara springa av mig träna styrke och bli väldigt trött och känna av tränings verken dagen efter. Nu har jag inte tränat på över 3 månader och de kommer inte bli inom 1 månad heller, hatar att vara sjuk.

Idag så har jag varit med ellen, vi chillade och pluggade. Mitt i allt hör jag ett konstigt ljud, men tänkter inte mer på det. Det låter ännu en gång men antar att de är tv:n, sen så låter det igen och så frågar jag vad de är. Då är de ellens lille bror som har börjat spela clarinett, jag börjar asgarva när jag får höra det och ellen ser väldigt bekymmrad ut. Han tycks gilla det och övar all den tid han är hemma så ´´övning ger färdighet´´ en dag kanske han blir känd, du får trösta dig med det ellen. Jag måste bara säga att jag lider med henne för de var inte de lättaste att konsentrera sig.

Det var stjärnklart och fullmåne idag, jag önskade att de var bara du och jag.

Hade bra !/KK

skolarbete

Sitter här med min såkallade labrapport, men vi fick inte precis så bra instruktioner så har inte så bra koll vad jag ska skriva. NK är ett ämne som antingen fattar man eller så fattar man inte det finns som inget mellanting, just nu så ligger jag på nivån ´´fattar inget´´ men ska kolla upp imorn vad vi egentligen ska skriva, det var inte en helt vanlig rapport som man reflekterar vad vi gjort materialåt gång kostnader osv osv som jag är van vid, nej vi skulle ha en massa fakta.. vi har typ kollat i microskop på massa olika celler så måste vi rita hur dom ser ut, de är ju lätt.. äh tror jag får ta och lägga ner den innan jag exploderar! Idag har de varit en väldigt chill dag har bara ängnat den vakna tiden åt skol arbete för de mästa. Låg lite efter i matten men de har jag tagit igen under dagen de känns skönt!
heda bra! /KK


söndag

hallå, Idag vaknade man halv 2 och var näst intill död. Blev endel telefonprat så somnade kring halv 7 imorse.
Dagen har gått åt till att plugga matte och bara tagit de lugnt, igår så var alla tjejerna förutom julia och elin hos maja. Vi kollada tv pratade osv . Vi måste ´´återförenas´´ ibland och prata ut, de händer så himla mycket nu för tiden.
imorn blir det skola sen kanske gå på stan en snabbis och leta en jacka :P

hade bra ! /KK

Morgon

Godmorgon!
Ja eller de är morgon för mig iaf, var tyvärr vaken till 5 i natt men så blir det ibland. Allt blir bättre om man pratar om det, vad de än är. Idag är planerna som så att jag skulle kasnke farit in till stan med får se om de blir nu när jag vaknade så sent. Ikväll blir det nog att umgås med tjejerna om de inte blir något med klassen, men de lutar hårt åt att vara med tjejerna.Kommer ett inlägg senare orkar inte skriva så mkt nu.
Hade bra ! //KK

så är det...

Jahapp, planerna blev inte som planerat som vanligt, men de blev inte sämre för det!
Jag och tina skulle dra ihop spelkväll men de orkade vi inte, först kom emma vi chillade hos mig sen tog vi cyklarna och rullade till KTM, där vi träffade på anton så vi tog med han hem. Vi spelade lite gitarr osv osv. Lite senare in på kvällen så kom maja och gustav för bi och var med oss. Då blev det lite Guitar hero eller vad de nu heter, men de gick inte så bra för gustav så vi la ner. Det har varit en chill kväll!


Jag brukar förstå mig på de flesta människor men jag kan verkligen inte läsa dig...
Vissa saker måste man bara acceptera och gå vidare, lämna åt sidan och glömma.
Saker och ting är inte alltid av den information man fått reda på, då kommer hoppet,
sedan när man får veta motsatsen så går allt i kras.... man lär sig av sina misstag och
är mera försiktig nästa gång.

Desperado-The eagles

Fredag

hallå, inatt så sov jag och malin i davids lägenhet det var väldigt skönt. Jag gick upp vid halv 8 tiden chillade på bara och började 10. Dagen har varit bra, har inte hänt så speciellt mycket. Efter skolan gick jag, rakel, joel, victor och kim till max och käkade, sen gick vi på stan ett tag och jag hittade en jacka som jag ska köpa från Stadium, en varm dunjacka. Efter stan så hoppade jag av på mukeberg och gick till kallkällan och här sitter jag nu. Ikväll blir det spel kväll hos mig de ska bli både kul och mysigt. Planerna för imorn är inte bestämda.

Hadet bra ! //KK

tisdag

okej okej, jag ska skärpa mig !
Idag hade vi sovmorgon till 10 i 10 skönt, vi hade nk, matte osv osv. Måsta bara säga att jag gillar min klass sjukt mycket, kombinationen på folket är underbart bra. Det har inte hänt så speciellt mycket idag, jag fick äntligen mitt skåp så nu slipper jag dra omkring på 7 kollegeblock, en matte bok och en nk bok, otroligtskönt!

Efter skolan gick jag, MI, atos och anton till stan, vi gick och köpte lite sött för att stilla sötbegäret ;p Efter de gick vi och kollade på väskor men hittade tyvärr inte någon, och kikade på vax men fanns inte de jag ville ha där heller. Jag tror att de kanske är meningen att jag ska chilla med in köpandet nu, som ellen tycker iaf...
Kom hem vid 5 tiden och har gjort min engelska läxa och ska läsa igenom LPL:en snart :)
Hade bra! /KK

Skola

Nu var de länge sen ! men jag har slutat så himla sent om dagarna så jag har inte orkat eller tänkt tanken att blogga. Ledarskap är väldigt bra, gillar vårat karaktärsämnet som är LPL / IOS. Jag är väldigt nöjd med min klass detta kommer bli 3 roliga år! Här kommer några bilder från olika dagar under dessa 2 veckor.

     


RSS 2.0