onsdag, tror jag !

halloj, inatt blev det väldigt mycke sömn kan man säga. kanske till och med lite för mycket. Jag sov iaf 12 timmar.
Dagens planer är som så att joel kommer hit på en stund, vi hittar väl på något. sen blir det att laga mat sen far han på träning. Då blir det nog att vara med tina, och sen kommer joel hit efter träningen. har inte så mycket vettingt att berätta så bättre att avsluta direkt. hade bra !/KK

Tisdag

Shit va jag har varit dålig på att uppdatera, de har hänt så himla mycket på sistone så har inte ens orkat skriva.
Nu ska jag ta tag i de här igen men vi får se hur det går.

Inatt sov jag hos joel, båda två är verkligen tidsoptimister och de funkar bara inte. Dagen började som vanligt att vi snosade i 40 min sen får man panik och så får vi skynda oss som bara den! Innan vi ska gå över vägen till busshållplatsen kör bussenförbi så vi vandra hem och tog han´s mammas bil. Vi gick till Aeon för att han skulle tatuera sig tog ´´bara´´ 3 timmar, höll på att somna ! Den blev skit snygg iaf. Var sen på stan och hjälpte pappa att hitta lite nya tröjor, som jag kan sno nu! man har ju alltid en liten baktanke.
                        
Först ska den klistras fast.         I väntan på att få börja. 

Imron blir det att vara med joel, vad som hittar på vet jag inte men något blir det då!

hade bra!/KK  

Lördag

hello, idag så har jag och tina chillat omkring lite överallt. Dagen började med att jag for till henne vid 1 tiden vi fikade åså. Sen bärde det av till stan gick och satte oss vid vattnet det var väldigt mysigt! sen vandrade vi till stan, gick på nån affär tills de stängde. Vi gick till kulturens hus och satt där och chillade pratade och lyssnade på musik. När vi gick upp för trappan så set vi en überstor helium balong, har aldrig sett en sådan stor. Vi blev sugna på att ta den och springa men den var så himla stor så skulle inte kunna smuggla ut den. Vi satt där ett bra tag och märker tillslut att vi är ensamma i hela byggnaden, så jag går och hämtar den, spelade inte sjukt roliga videor och sen stoppade vi tillbaka den. Sen så var klockan vid halv 5 så då var joel och erik precis klar med hårvisningen, så vi träffade dom en snabbis innan vi skulle hem. Fattar mig inte på hår modet idag, dom färgade joels hår ljus lila och klippte nån konstigfrisyr på han ;p men håret sluta inte växa så de gör inget :)

Ikväll blir de antingen nån slags spelkväll med några folk, fara in mot staden och träffa folk eller bara vara hemma med tina ellen och emma och chilla.

Ta de lugnt ikväll!/KK

Fredag.

Gårdagskvällen..

kvällen igår startade med att vi fick skjuts in till stan av syrran. Vi gick till willys köpte tuggummi mm. Sen bärde det av till svartöstan, vi visste inte vart vi skulle men bussen var fullproppad med ungdomar som skulle till festen. Det var typ max 3 av 25 pers som visste vart vi skulle men när bussen stannade och välldeut folk så följde man strömmen.¨Från början var det typ hälften som kom in men rey stod i dörröppningen så då kom vi in. Efter tiden som gick blev det mer och mer folk.
Plötsligt så är polisen där och alla måste utrymma lokalen, tina kämpar för sitt liv för att få kunna prata med polisen men jag försöker stoppa henne. Tillslut så går vi båda dit och frågar varför vi inte får festa, varför dom ska komma och förstöra alltid osv. Sen bärde det av till erik för att träffa joel och hans kompisar. där gick de bara utför!! 

Tina till polisen: 
- varför ska ni alltid bara komma och förstöra vi är trottsallt 18 år, ska vi bara gå hem och dricka nu eller?
Polisen:
- nej vi vill inte komma och förstöra ...
Jag till tina:
- Kom nu tina så går vi till cleo istället. (från 19 denna kväll)
Polisen till tina:
- bra där lyssna nu på din kompis hon verkar vara så förståndig.

HAHAHAHA!!!  

torsdag

helloj, Dagen idag har väl varit båda bra och dålig!
Vaknade kl 06 00 och skulle duscha för att vi hade bla skolfoto idag och världens värsta hårdag. När jag går ut genom dörren så spörengar det. Igår innan jag gick från skolan så sa jag : Jag lovar att de kommer antingen storma eller regna imorn, såklart så blir de så också. Idag så har vi hål som vanligt då gick jag till lärkan där joel var, han hade varit och tränat så gick dom sin vanliga tur till lärkans café. Satt och chillade med han under hålet sen var de estetiskt val musik som gällde. På torsdagar blir det mycket så/musik för mig del. ÄLSKAR torsdagar, först musik i 1,5 timma sen sånglektion sen kör! Imorn blir det skola sen träna på helex med ellen.

På lördag blir på en det kanske som så att kolla hår visning, joel ska vara modell ! haha ;)

Hade bra!/KK

Träna!!<3

ÄNTLIGEN!!!

Idag har har tränat första gången på... minst 4,5 månad. Känns otroligt bra och det var väldigt skönt. Vet inte vart jag ska köpa kort med det lutar åt Inpuls. Körde igenom de flästa av kroppens muskler, iaf de vanligaste. Jag vet då en som inte kommer ta sig upp ur sängen imorn! Idag har jag varit på skolan sen hem ätit och åkt och tränat. På skolan idag fick man minsan finbesök !;p Ska äta lite kvällsfika sen blire nog att sova sjukt trött i kroppen. Skulle igentligen ha pluggat ikväll men kände att en dag måste vara den första med träning, nu eller aldrig!

Hade bra !/KK

.

hej hej, idag sov jag till 1 det var riktigt skönt, mamma kom och väkte mig och sa att hon hade bakat bröd på morgonen så de skulle vara klart till min frukost. Efter det så har jag börjat läsa på en bok som heter ´´ Storsien´´ den har precis kommit ut och det är en vi känner väl som skrivit den. Idag kommer dagen gå åt till att plugga inför LPL provet och städa klart i mitt rum. äh orkar itne skriva nå mer nu kommer kanske ett till inlägg senare :P hade bra!/KK

kvällen!

haluu, fick  precis skjuts hem med min mamma, hon var väldigt snäll och kom och hämtade mig. Kvällen i kväll har varit välgit bra, och mysig. Vi har varit hos erik/joel hela kvällen och det har kommit och gått folk hela tiden, men jag har varit på samma ställe hala kvällen. Från början chillade vi bara och försökte få igång ljudanläggningen som inte gick så bra, men efter ett tag så kom den igång. Det kom och gick folk hela tigen man hann knappt säga hej sen var dom borta så kom de nya. Om jag ska sammanfatta kvällen så var den väldigt bra! Imorn ska jag sova ut och sen plugga! :/ men ni får ha en bra natt och bra morgondag:D puss

lördag

hej, snart är mitt rum färdig städat de känns skönt att de snart är gjort. Annars har jag inte gjort så mkt denna dag, eller jo har hjälp pappa med att täckaöver båten. Idag SNÖADE det :O det ärd en 4 oktober och redan har första snön kommit. Men de är mysigt med vinter så kan man mysa ner sig i stor varm filt om kvällarna och på dagen är de tillåtet att gå omkring i tjocksockar :D På nån timma blir de att äta sen fara till erik / joel och chilla sen blir de ferre där !:p Hoppas de kommer mkt folk.

Ha en bra dag/kväll!/KK

fredag

hej hej, kom precis hem, har varit och chillat på örnäset.Tror inte jag varit hemma så här tidigt på en fredag kväll sen jag började skolan. Tanken var att vi skulle se på film åså, men när vi tog en närmare titt så var tv:n urkopplad och undandragen för att de ska vara större dans golv imorn. Vi chillade, pratade och lyssnade på musik, en massa gamla godingar bl.a. Igår så var det kvälls öppet på stan så vi passade på att vandra omkring och titta på lite olika saker. Jag hittade en annan jacka som jag ville ha, så jag köpte den. Sen så gick vi tjejer + erik och joel och fikade på sub, det var mys!

Imorn så är planerna som så att på dagen/ morgonen så ska jag ta i tu och städa i mitt rum sen bär de av till erik / joel ;P

Ha en fortsatt bra kväll!

Onsdag

jahapp, kvällen igår blev inte så tidig som planerat, men somnade kring halv 12 tillslut.
Har inte varit så trött idag ändå så sov nog igen nån timma iaf. Jag skrev precis klart min film ´´analys´´ om man kan kalla de det. Det var en uppgift i vårat karaktärs ämne lpl, skulle relatera till huvudpersonen i filmen, skriva vad han har för olika interligenser, varför och hans EQ. Jag är väldigt näjd lver att den äntligen är klar ska bara skriva ut den sen lämna in den imorn. mitt mål med detta år är att inte skjuta upp allt och de håller jag fortfarande. Ikväll blir det att vara hemma och plugga till matte provet som är imorn, eller ska iaf kolla igenom och repetera lite. Idag på lunchen var de fisk som vanligt så jag och grabbarna år på pepperoni, första gången jag ätit ett skråvmål ;p haha ! Jag får nya ´´smeknamn´´ men dom har visst börja bli hemliga så är otroligt nyfiken ! 
Juste idag fyller Erik år GRATTIS! :)

Hade bra!/KK 

RSS 2.0