Torsdag

Måste bara säga att det har nog inte varit en tråkigare dag någonsin!
okej, dagen började började bra, jag sov hos joel och började kl 11.10 sen började det! Kom till skolan var på en föreläsning, höll mig vaken och hyffsat intresserad, sen var de nå i bibloteket som man skulle gå och kolla på. Vi fick en 10 min rast sen var det dax för nästa föreläsning, jag började att anteckna men somnade varannan minut så ni kan ju tänka er hur mina anteckningar ser ut. Dom är fläckvis oläsliga och endast klotter men de får man stå ut med. Sen var de några minuter till nästa började alla (ca 90) elever prickade av sig vi gick in i lokalen och det var endast 20 personer där, lärarna som prickade av oss var inte ens där så jag gick kring halv 5.

Efter skolan var det sång lektion, kör sen arobic (eller hur de nu stavas) kom hem kring 21:00 tiden så är hyffsat trött nu !
Planerna för imorn är som så att fara till skolan orka med hela dagen slutar 13 15. På kvällen lutar det åt att fara på Go! vet inte riktigt vad det är men har hört att de är kul.

Idag frågade jag mamma om jag fick byta efternamn till hennes flick namn och de verkar vara helt ok. Nu ska jag bara tareda på hur och var man gör det. Jag tycker de är så tråkit att heta Karlsson som typ 1/5 av sveriges befolkning.
Blir det namn byte kommer jag i fortsättningen heta, Karin Borgenståhl

...

Lite ändrade planer för kvällen blev det. Jag och pappa for coh tränade som planerat, kom hem och var väldigt trött så tänkte gå och lägga mig tidigt i kväll. Sen gick jag upp och åt, måste ju äta så man får energi! Sen så ringde joel mig för ca en halv timma sen och kom hit ganska nyss. nu ska vi chilla med en film sen sova!

Godnatt!/KK

måndag

tjenare tjenare, idag har det väl varit en helt normal dag,humöret har väl gått lite upp och ner så får ursäkta folk i min omgivning och det tagit skada.. joel lyckas alltid att ringa i precis fel lägen har jag konstaterat idag. Det är som så att de är bara jag som alltid har min mobil på bänken. alla andra har sin i skåpet väskan eller i fickan men jag har fått lov att ha den där pga att jag har för tajt byxor så den går inte ner i min ficka. förra veckan när jag satt framför datorn och skulle redovisa mitt jobb till min lärare så ringer joel, det börja vibrera och ge störningar till datorn ... sen så hade vi bok redovisnig idag och ci fick lov att sitta på våran plats fast i ring. då erbjuder jag mig att börja och precis då ringer han ;p Härlig tajming! haha ajja de är sånt som händer.

Snart ska jag äta sen blire att fara och biffa med pappa. Än en gång sorry för mitt humör idag!

hade bra !/KK

helg resume

heluu, i fredags var jag och joel på crosshope, det var väldigt kul och trevligt. Vi chillade, spela pingis osv. Natten mellan fredag och lördag blev det inte alls mycket sömn pga vi var tvungen att sova på golvet på några få kuddar. 2 timmars sömn kommer man inte långt med.

lördag dag så gick vi till joel, vi sov en halv timma sen drog jag in till stan där jag träffade ellen och tina. Sen efter middagen så for jag och emma till willys för ovanlighetens skull och köpte lite vindruvor åså. när vi var på willys så mitt i allt så släcks alla lampor oh alla frysa stängs av. vi blev väldigt skrajj och började spekulera om den var nå inbrott eller så. vi vandrade om kring bland hyllorna och hittade det vi skulle ha. På kvällen så var vi barnvakt till ellens lille bror carl, vi kollade sex and the city och splade NHL. Kring 11 tiden kom joel och filip.

Idag så vaknade vi kring 3 tiden. Jag käkade frukost för ca en halv timma sen och sitter här som en sombie. Idag ska jag verkligen inte göra nånting eller ja, jag måste plugga matte och läsa en halv bok. Måste passa på att gratta Filip som fyller år idag ! GRATTIS! :D

Hade bra!/KK

RSS 2.0