mys

Igår kväll blev det att promenera runt i piteå med ellen och edin. Vi kollade först på paraden och sen köpte vi kakor och satt oss på en parkbänk och kollade ut på havet. Idag bärde det av med buss hem vid 12 tiden. Vid 2 så for jag och träffade min härliga kör, vi satt och solade sen gick vi till hängnan och kollade på kossorna och hoppade i höet xD Senare kom kören från usa, först så fikade vi med dom sen var det konserten som gällde. Vi sjöng på bra idag tyckte jag, och så fick jag höra det av flera. Efter konserten gick vi till Margaretasvärldshus och åt middag. Nu är elin här, vi ska sova hos mig. Vi har hyrt film och köpt en massa godis :)Nu ska vi starta filmen

hade bra!
/KK

Fredag i piteå

så nu har vi ätit, det blev tacos för 2 dagen i rad med det gör mig inget. Jag och ellen är i piteå och ska sova här. Idag så har vi cyklat omkring mellan planerna och kollat på Karls match, tyvärr så förlorade dom men de var dock domarens fel. När vi vandrat omkring i stan så gick vi hem, vi var väldigt trötta så vi tänkte ta oss en kort powernap... Efter en timma vaknar vi och tror att det gått en hel dag. När vi står och hackar grönsaker säger ellen att hon råkat skriva fel i bloggen att de är fredag, men jag nekar strängt och säger att det är idag jag ska hem. Efter lite eftertanke märker vi att det fortfarande är fredag. Om någon timma så ska vi ut och kolla/gå paraden vi får se vilket vi gör !

Hade bra !
/KK 

Jag är allt bra konstig...

Igårkväll frågade ellen mig om jag skulle vilja komma till piteå, hon är där under piteåsummergames. Jag kollade upp busstider och beslutade mig för att fara. Vi satt och pratade om det igår och kände att jag blev mer och mer nervös... Jag gick och la mig kring 12 men kunde inte sova. Har sovit väldigt oroligt inatt, Första gången jag vaknade och trodde att jag hade försovit mig var när klockan var 01:30 (hade nog precis somnat) men jag trode bestämt på att klockan inte stämde så jag gick upp började fixa lite med packningen när de slog mig att de var mitt i natten. Jag la mig igen och sov till ca 03:30 än en gång samma sak, jag trodde inte på att klockan var vad den var så jag gick upp klädde på mig osv. Men sen så upptäckte jag att de inte var morgon, så ja la mig med kläderna än en gång och somnade om. Vid ca halv 5 så var jag på benen igen jag hade på mig mina kläder och stod och fixade iordning frukost, då kom pappa upp och frågade vad jag höll på med. Jag blev väldigt paff över att han var hemma. Han förklarade vad klockan var och jag gick och sov än en gång.

Jag som var så förtvivlad över att jag skulle måsta gå upp 07 45 var vid frukostbordet 06 45, fråga mig inte varför.
Nu sitter jag här och funderar över min natt och snart så ringer mitt alarm. Min första buss går till stan 08 45 och sen får jag vänta i stan till 10 då min andra buss till piteå går.

Hade bra !
/KK


Today, tomorrow, turkos

Igårkväll så blev det en mys kväll med tjejerna. Det var Jag, Ellen, Tina, Maja, Emma, Lovisa och julia, vi såg film och pratade på. Efter vi hade sett klart begav vi oss till lovisas rum, där vi låg 6 tjejer i en säng. Det var mys men efter ett tag blev det lite väl varmt.

Idag så väckte mamma mig kring 11, vi for till stan och kollade omkring efter nya detaljer till mitt rum. Var inställd på att de skulle bli nån slags lila nyans men så blev det inte, det blev Turkos. Jag köpte nya kuddar, gardiner och en skål. Gardinerna var vita och svarta men ska sen trycka något litet mönster i turkos. Tänkte stoppa in nån bild lite senare :)

Hade bra!
 /KK

kväll

hej, kom precis hem från carl, jag har chillat med han och jimmy och lite senare kom oskar.
När jag kom dit kände jag mig heltdöd i kroppen, så vi chillade bara. Sen så såg vi klart filmen Desturbia som vi hade börjat se på ! Måste bara säga att den är att rekomendera för dom som inte redan sett den. Sen så var det speler´´ Rock band´´ som gällde, det var kul men jag inte inte nån rockstjärna precis ;p Som vanligt fick jag skynda mig till bussen, fick låna carls cyklel annars hade jag inte varit hemma nu och det tackar jag för. Blir nog en hyffsat tidig kväll i kväll ! :)

hade bra !
/KK


chill dag

hur jag än försöker att vända tillbaka dyngnet så går det inte! jag pinade mig i säng och somnade halv 2 !
tänkte att inte behöver jag ställa klockan när jag somnat så tidigt! men jag hade fel, malin kom och väckte mig 1. sen har jag bara chillat på stan med min vän alexander:) nu ska jag kolla upp busstider och fara och vara med carl och jimmy , hade bra ! :)


Måndag

Måndag är det idag och ja vaknade kring 12, Malin kom och väckte mig och sa att det var sol så jag gick ut och la mig i en sol stol och fortsatte sova. Jag hann sova i solen ca 1 timma innan alla disiga moln började komma in ovanför huset. Jag gick in och har nu laddat in lite bilder nedan från midsommar. Snart kommer ellen, vi ska ut på powerwalk och planera resan till sthlm. Jag länktar väldigt mkt vi far om 18 dagar ! :)
hade skönt !
/KK

Bilder


Här kommer lite midsommar bilder.

 
Sanna, theres, alva, ingmari, malin och ulla.
     
David och sanna :)                                                     Söt alva ska sjunga en sång.

                       
    Mamma ! :)
      
Bennys tur att skjuta....                                                          Killarna vann iår!

Desperado-Eagles

JAg tror att jag måste börja vända tillbaka på dygnet snart för annars kommer jag vara vaken varge natt i sommar och sova på dagarna och de är ju inte så bra! sitter och lyssnar på Desperado med Eagles! let somedody love you...
Den är så bra men endå väldigt gammal. Jag kan lyssna på den i flera timmar i streck nästan, den är den låt som väcker mycke tankar, funderingar och minnen som bara hoppar upp från ingen stans !
Om de är bra väder skulle malin väcka mig tidigt och så ska vi ut och gå, och om de är bra väder ska vi kanske ha nån liten mysigpicknick :) men vi ser ju hur pigg jag kommer vara skulle tro att jag kommer vara död!
ska väl försöka lägga mig och sova igen men de bara går inte !
/KK


Midsommar

Det var kul så länge de varade.
idag är det midsommar och hela släkten har varit här, vi har ätit gått, umgåtts och tävlat. tyvärr så vann killarna iår :/ vi hade trevligt hala dagen och till och med så tittade solen fram vid ca 6 :) Våra sista gäster for hem vid 12 jag satte mig vid datorn till 1. Jag ringde ellen och dom var på väg från grundet så jag for och mötte dom, gick med henne till väg korsningen sen så cyklade jag om kring i sunderbyn ett bra tag. sen for jag till maja och var där en liten stund men orkade inte kände att jag behövde friskluft så fortsatte cykla. Jag cyklade och cyklade, det var rätt skönt . Påväg hem mötte jag elin så jag följde med henne en bra bit innan jag begav mig hem. Nu sitter jag här och kan inte sova, känner mig lite tom men är alltför mätt för att äta nånting, konstig känsla!

ajja ska väl sitta upp tills jag troligen somnar!
/KK

midsommar

Skön promenad, bra start på ny dag!
Kom nyss ut ur duschen, Jag, ellen, maja och tina gick ut kl 11 i morse för att powerwalka. Vi gick kläppen rundan, de är en bra runda inte för lång och inte för kort. Idag är det midsommar och alla kusiner och släkten kommer. Det blir de vanliga vi grillar umgås sen blir det tävling. Alltid tjejerna mot killarna, såklart så vinner vi alltid.
igår så fick ja tina och maja nå ryck ca halv 12 och hoppade på cyklarna och barrade till statoil. Dom köpte nå brownies som var goda!Hade inte så mkt mer att säga bara ha en bra midsommar!!

/KK

oväntat väder

idag vaknade jag i ett ryck, trodde att de var bra väder kl var halv ett, men inte hade jag missat nått. Kollar ut ur mitt fönster som pekar mot väst och då mot boden. Jag ser de svarta regnmolnen och förbereder mig på att vara inne idag. Tina ringer och frågar´om vi ska fara ut och cykla kanske köpa glass eller så, jag tar på mig mina tjocka mjukisyxor ett linne, kofta och tar med mig jacka. Vi cyklar bort frånmolnen ända till storheden (som vanligt). På hemvägen så ser vi inga moln, vi cyklar till ip och lägger oss och solar. Denna dag har varit lite överraskande och nu skiner solen och det är inte ett ända moln på himlen. Ikväll ska jag vara med tina och kanske lite senare med maja och nån mer.

/KarinKarlsson

...

åååh.... jag vet att egenligen måste jag sova nu för att orka upp imorn!
Kanske att vara en tänkare kan smitta av sig ? nämligen så är de så att ellen är en tänkare och kanske de smittat sv sig.
Sitter här och heltenkelt tänker för mycket så jag kan inte sova! finns ingen chans att kunna göra de på ett bra tag iaf.
äh skit samma får väl försöka att hitta på något att göra för att bli trött!

/KK

Stressig dag...

hej hej, inatt sov ellen hos mig. Vi gick upp ca 11 låg och solade en liten stund, måste bara säga att solen vr riktigt het idag ! Sedan så blev det en lite längre powerwalk idag. Efter lunch så cyklade vi till storheden och köpte lite ingredienser till de vi skulle baka till ikväll. Det blev väldigt stressigt eftersom att jag skulle ha varit hos ellen kl kvart över 5 men det var då jag tog ut den sista kladdkakan ur ugnen. Med andan i halsen kom jag till ellen, vi hoppade på cyklarna och for till julia. Idag känns det som att jag varit igång en hel del och de känns skönt att lägga sig i sängen och sova. Problemet är bara att jag varit så stressad hela dagen så är inte särskillt trött...
Känner míg lite less just nu men inget att göra åt, allt löser dig.

Dagens citat :
Ellen : jag gillar trånga grejer.

inte alltid lätt att förstå när man inte vet sammanhangen men men...sovgott
/KK

I was walking in .... hertsön

kvällen blev som planerat jag ringde till ellen, vi tog bussen och kollade fotboll på hertsön. Vi visste inte när bussen gick så vi bestämde oss i halvlek att börja vandra till bussen. När vi kom fram märker vi att vi har missat den med 10 minuersmarginal. Istället för att stå och hänga på en hållplats mitt i hertsön så börjar vi våran upptäcktsfärd mot stan. Vi går och går och går... tillslut så kommer vi fram till skurholmsrondellen och beslutar oss för att sluta våran vandrign där. Nu är vi hemma hos mig och bakade just ut våra bröd, som snart ska stoppas in i ungen. Vi ville ha nybakta till imorn .
imorn blir de chill grill hos julia :D

Dagens citat (ännu en gång av ellen)
Ellen: asså min dator är inte seg, jag har bara installerat enn anti-stress program ;P
/KK

asså denna stan...

jahapp då blev det ännu en dag på stan. Först gick jag och sjöng i stads parken, jag sjöng min låt som heter ... juste nu kom ja ihåg ;p inte så lätt att komma ihåg, iaf ja sjöng låten ´´my everything´´. Det var helmysigt solen sken, härlig musik och de doftade sommar. Ännu en dag gick jag på stan vet igentligen inte varför, påvägen hem så hoppade jag av i gammelstad centrum för att motionera hem. Planerna blev omvända och jag gick  åt andra hållet. Vi chillade och såg film. När vi går mot busshållplatsen kommer ju så klart bussen och jag har ingen chans att hinna ikapp. Siktar in mig på att gå hem, men då kom pappa precis förbi på väg hem, allt löser sig. Kvällen vet jag inte hur den ser ut ska nog höra vad ellen ska hitta på !
hade bra.

//KK


ännu en dag på stan

Tanken med dagen var att göra en favorit i repris, alltså cykla till stan. Klockan ringde vid ca halv 11 men orkade inte gå upp direkt. Lelle (min körledare) ringde mig kl 11 och frågade om jag skulle vilja sjunga med några körmedlemmar imorn och det ska väl gå bra! Jag och ellen for in till stan vi gick den vanliga rundan, vi har en liten pakt om att vi inte ska köpa någonting innan det bär av till sthlm men vi får väl se hur de går. + att jag redan köpt en väska och en t-shirt.
Efter ett tag träffade jag malin och vi gick till Hasslers klinik och fick den första av de 3 livmoderhalscanser sprutorna. Jag som aldrig varit sprut rädd var inte så lycklig av att få en nål i mig. Vi tog bussen hem och tog stavarna och gick en bra runda ! på kvällen har jag städat mitt rum och bara tagit det lugnt ! vi får se vad kvällen erbjuder.

hade bra!

/KK

Prinsessa?

ellen tyckte att jag skulle göra denna ;P man ställer väl upp för laget:P

Vilken prinsessa är du?

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[x] Du gör många sysslor hemma
[X] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur
[/] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har styvsystrar som är avundsjuka på dig
[/] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[X] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[] Du är blond
TOTALT: 5

Belle:
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[ ] Du älskar att läsa
[/] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[ ] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[/] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du har en vild fantasi
[ / ] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[/] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt?
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
TOTALT: 6

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[/] Du är smart
[ ] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[ ] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[X] Du har många mål i ditt liv
[ ] Du har inte så många vänner
[X] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
TOTALT: 3 ½

Ariel:
[ ] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[ ] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[ ] Du är lite av en trubbelmakare
[ x] Du är yngst i din familj
[ ] Du har många systrar (två eller fler)
[ ] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[x ] Du har/har haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTAL:5

Snövit:
[ ] Du vet att du är vacker
[ ] Ibland verkar det som att din mamma avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[X] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[x ] Du har/har haft kort hår
[/] Du kommer överens med nästan alla
[ ] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[x] Du är gladare när du inte är hemma
TOTAL: 4 ½

Mulan:
[/] Du är lite av en pojkflicka
[ ] Många önskar att du var lite tjejigare
[ ] Du har låtsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[x] Du har många killkompisar
[x] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL: 5½

Aurora (Törnrosa):
[ ] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[ ] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[ ] Du har en fin sångröst
[x] Du gillar att sova sent på helgerna
[x] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[/] Du är väldigt romantisk
[ ] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 3½

Pocahontas:
[x] Du älskar att utforska stora städer
[ ] Du är mer andlig än religiös
[ ] Du har haft ett omöjligt förhållande
[ ] Någon i din familj är död
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[x] Någon du känner har varit med i något krig
[ ] Du älskar naturen
[ ] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[x] Du är väldigt äventyrlig
TOTAL: 5

Jag blev Belle som både ellen och lovisa :P
vet typ inte vem de är !:S


Ut med båten

hej hej, kom precis ut ur duschen.
I natt sov jag otroliga 11,5 timmar så har varit på topp heladagen, jag och pappa tog båten och for ut på sjön.
Det var en heldel båtar ute idag men de förstår jag! Runt omkring oss har det varit en massa moln men när de kom för nära var det bara att dra in till land igen. Vi var ute i ca 3 timmar så man har väl blivit lite brun också :)
Det var väldigt härligt solen var väldigt varm idag, inte ens på sjön så blåste det.
Hade inte så mkt att säga men det har varit en fantastisk dag :)



/KK

lördag

Ännu en dag med sol !
Malin väckte mig ca halv 10 det var molnfritt, varmsol och vindstilla. Vad kan man mer begära ?
Vi gick ut på en prommis med stavarna så skönt att börja dagen så! Igår när vi traskade runt i byn, den längrerundan så slog det mig, vi pratade bla mycket om gymnasiet vad vi vill bli osv, Malin borde bli psykolog!
Hon pratar som en och verkar veta allt! Konstig att jag säger det men hon verkar veta allt om fördelar / nackdelar, hur lätt man kan komma i fel händer, hon fick mig verkligen att öppna ögonen och allt hon säger stämmer!

Senare på kvällen så har jag varit i kallax i byggdegården på 75års fest, det var min farfar som fyllde år. Jag sjöng ´´Gabriellas sång`` det gick väl bra men vartvungen att göra en lite annan verson ;D Det som är bra när man sjunger själv och att de är ackapella så mitt i allt när de kommer en refräng kan man sänka den en halv ton och det blir mycket behagligare och de är inte många som hör det!
ajja ska gå och kolla hur de lät, pappa har spelat in som vanligt ;p
Här är mín söta Farmor och Farfar :)

puss


Hett

Idag blev det en het ute dag kan man säga! Direkt jag vaknade la jag mig och solade, åt lunch och fortsatte sola åt middag ute och då var solen fortfarande framme. Vinden har legat på heladagen så det har inte varit stekhett men ändå varmt!

Har skrattat gott åt både mamma och malin för att som brännt sig... men de var nog inte så smart för nu sitter jag här och känner hur de hettar om kinderna, smart av mig !
Fattar egentligen inte varför jag bränner mig har t om solskyddsfaktor 15 :s

På kvällen har jag umgåtts med Tina, Petter och Daniel. Vi har spelat lite fotboll och basket det var rätt chill !

sleepwell ;D


puss


sweet sun

Det blev en lång natt eftersom att jag och julia gick till hemäng ca 23 30 kom hem vid halv 3..
Fick lite ångest eftersom att jag ställde klockan på 7:S
jag vaknade av att mobilalarmet gick, jag kollade på klockan, skickade ett sms till ellen att de var kallt ute och att jag därför inte orkar komma på skolavslutningen. Malin kom in rusande vid halv 11 och sa att de var sol så de var bara att lägga sig på altanen. Hela dagen har gått åt till att steka i solen med syrran, det har varit en helmysigdag hittils! ska gå ut och gå nu hinner inte skriva mer!

hade bra :D

puss

torsdag

Tjooo

nu var de som ett tag sen igen...
ellen tjatar varge dag men jag har bara inte orkat ! men du är jag men ellen, julia, maja och tina och ellen tvingar mig att skriva!
Okej från och med nu så ska jag skriva ett inlägg per dag.
Ja idag så vaknade jag vid nio for med min syster och pratade med nån läkare som ska sätta in vårat vaccin.
sedan blev de ännu en sväng på stan drällde bara runt och är sååå less på stan nu varit 4ggr på en vecka. Hittade en väldigt söt t-shit på carlings, sen bärde det hemåt. Lagade en fantastisk middag men tyvärr så fick ja äta själv! Jag har spelat basket med tina och ellen och det var en upplevelse ! tog ett bra tag innan vårat spel tog slut pga att vi inte träffade!

Dagens citat:
Tina: åh jag vill bara ligga under täcket hela sommaren!
Ellen: Men de kan du ju inte göra då blir du ju inte brun!

haha så kan de gå!

puss


RSS 2.0